I ove godine ramazanski post uz RTVTK

RTVTK i ove  godine veliku pažnju posvetila je pripremi bogatog ramazanskog programa. Značajno mjesto  zauzima ramazanska sofra. U pozitivnoj i vedroj atmosferi uz kuhare iz restorana Mama Mia, te podršku naših poslovnih partnera, u završnoj su fazi  sve pripreme kako bi smo svima koji s radosću dočekuju predstojeći Ramazan i ove godine ramazansku sofru učinili što ljepšom.

„Čekajući kandilje“ naziv je otvorenog  ramazanskog programa pod čijim krovom će se svake večeri u prediftarsko vrijeme nizati mnoštvo zanimljivih vjerskih, edukativnih i kulturno - zabavnih  sadržaja uz koje će jednako uživati i postači ali i svi drugi koji nam ukažu svoje povjerenje.

Ramazanski će se program svakodnevno sastojati od desetak različitih sadržaja ali sa istim ciljem, upotpuniti i obogatiti vrijeme iščekivanja iftara.

Tu su RAMAZANSKA VAKTIJA, RAMAZANSKE PITALICE, RAMAZANSKI DIWAN, RAMAZANSKE  PRIČE...

Svakodnevno pripremamo i RAMAZANSKU SOFRU gdje kuhamo i gledaocima predlažemo šta i kako da pripreme za iftar, vraćajući na trpezu i mnoga zaboravljena tradicionalna bosanska jela.

Ramazanski program bit će realizovan uživo iz našeg studija a trenutno sE intenzivno vrše pripreme i snimanja na terenu.

Pripremanje iftarske trpeze podržali su naši poslovni partneri: Restoran Mama mia, Menprom, Gamus, Meggle, Tuzlanska pivara, Bimal i Bingo, Mlin Nezić.

Pogledajte i galeriju sa  snimanja.

Podijeli ovo na društvenim mrežama !

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Korisnik