Preporučujemo GASTRO CENTAR novu emisiju u programu RTVTK

Ljubav prema kuhinji i kuhanju postao je posljednjih godina trend, pa je i Radio - televizija Tuzlanskog kantona odlučila svojim gledateljima ponuditi kvalitetan kulinarski show.

Kreirajući takav sadržaj u novoj programskoj šemi tome smo posvetili posebnu pažnju. Uvažavajući potrebe gledalaca, odabrali smo zabavno edukativan pristup.   Emisiju koja traje 30 minuta vodi mladi pozorišni glumac iz Tuzle Nedim Malkočević, zapažen po svom orginalnom načinu komunikacije prepunog zanimljivih dosjetki i dobrog humora.  

Emisije koje smo realizovali sa ovim mladim umjetnikom do sada su uvijek pobuđivale izuzetno veliku pažnju gledalaca. Kuhari u emisiji, pored Hamida Kurjakovića, biti će i druga kvalitena imena bh. kulinarstva okupljena u Udruženju kuhara BIH.  

Emisija je na programu svake nedelje u 17:30, a gledaocima će ponuditi potpuni meni (hladno predjelo, supa, glavno jelo, salata i desert). Nakon emitovanja bit će dostupna za pregled online na webu rtvtk u sekciji VIDEO/projekti.

Osim što je zavana i edukativna za gledatelje, ova emisija može biti i idealna prilika za prezentaciju proizvoda domaćih i drugih prehrambenih brendova sa našeg tržišita. Budite sponzori!

Pozivamo Vas na saradnju.

Marketing služba RTVTK

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Korisnik