Print this page

eMPIRICA u Brčkom promovisala prvu generaciju diplomanta

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA, danas je promovisala  prvu generaciju diplomanata. Treba naglasiti da su diplomanti Poslovne informatike, pored vlastite, dobili i diplomu Visoke škole za poslovne nauke iz Ljubljane. Takođe, 87 odsto diplomanata putem ove škole, kroz časove prakse pronašlo je posao tokom studija.

Rezultat višegodišnjeg napornog rada Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA, predstavljen je danas promovisanjem prve  generacije diplomanta. U ovoj ustanovi danas znanje usvaja oko 200 studenata a prošle godine je otvoreno i odjeljenje u Tuzli. Suosnivač eMPIRICe je Visoka škola za poslovne nauke iz Ljubljane. Studentima nude dvojnu diplomu te besplatnu Cisko akademiju.

Studenti su zadovoljni radom ustanove ali i prilikama za posao koje su dobili kroz školsku praksu.

EMPIRICA je priznata visokoškolska ustanova u svijetu i studentima nudi najtraženija zanimanja. Naime, za informatičarima trneutno vlada velika potražnja u Evropi ali i u BiH, zbog čega se studenti i interesuju za ovu školu koja nudi najsavremeniju opremu i tehnologiju za učenje na daljinu. Takođe se mogu pohvaliti podatkom da jedan student radi i za veliki GOOGLE.