RADI0-TELEVIZIJA
TUZLANSKOG KANTONA
www.rtvtk.ba
NAJBLIŽI VAMA


Radio-televizija Tuzlanskog kantona osnovana je početkom 1993. godine. Sa sredstvima skromno, a namjerom ambiciozno. Vremenom je skromnost postala jakost, a ambicioznost  realnost. U godinama koje su uslijedile stvaraju se uslovi za tehničko i kadrovsko jačanje, uvode se novi programski sadržaji i emituje raznovrstan cjelodnevni program. Ubrzo zatim Televizija Tuzlanskog kantona postaje najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini, a nekoliko godina zaredom biva proglašena i za nabolju televiziju u BiH.

Radio-televizija Tuzlanskog kantona danas ima 100 uposlenih i višemilionski auditorij, vlastitu zgradu i prostor za rad, repetitore i odašiljače zemaljskog signala, koji pokriva cijelo područje sjeveroistočne Bosne, istočne Hrvatske i zapadne Srbije. Televizija Tuzlanskog kantona prisutna je u mrežama većine kablovskih operatera u BiH i susjednim zemaljama. Kroz IPTV-servise  dostupna je skoro u svim krajevima BiH. Program TVTK gleda se u Americi, Kanadi i zemljama Zapadne Evrope putem interneta i IPTV-servisa Bosna TV.

Radio-televizija Tuzlanskog kantona danas proizvodi i emituje raznovrstan cjelodnevni radijski i televizijski program. Najkvalitetniji: filmski, serijski, sportski, zabavni, dokumentarni i dječiji program strane produkcije, te jedinstven: informativni, dokumentarni, obrazovni, zabavni, revijalni, sportski, vjerski i dječiji program vlastite produkcije. Svakodnevnim prisustvom na terenu u svim dijelovima Tuzlanskog kantona, Podrinja i Posavine, novinari i snimatelji Radio-televizije Tuzlanskog kantona došli su u svako mjesto: grad, selo, ulicu.


Najbolji, kroz sve ove godine, pokazali smo da jesmo i možemo biti.

NAJBLIŽI VAMA jesmo i želimo ostati!


NAJBLIŽI VAMA

Radio-televizija Tuzlanskog kantona
Mije Keroševića 20
75000 Tuzla
Bosna i Hercegovina
www.rtvtk.ba


Kontaktirajte nas!Anti-spam: complete the task

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Pretraži po datumu

« September 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Prijava

Korisnik