Print this page

Kaliopi 14. feruara bh.turneju počinje u Tuzli

Bosanskohercegovački fanovi velike makedonske muzičke dive Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od ponajboljih vokala našeg regiona! Kaliopi ponovo kreće na BH turneju koju započinje na sam Dan zaljubljenih, 14. februara koncertom u Tuzli, u Bosanskom kulturnom centru TK.

Uz aktualni singl "Rođendan" i nedavni hit "Kesteni", Kaliopi će tijekom predstojećeg koncerta svoje bosanskohercegovačke fanove provesti kroz mnogobrojne hitove koji su obilježili njezinu blistavu i regionalnu karijeru. Uz kultne pjesme poput "Rođeni" (Bato) i "Kofer ljubavi", pa sve do "Crno i belo", "Melem", "Mrvica", "Poželi", "Vučica", "Dona", "Ljubičice", "Probudi me", "Ti", "Od sebe ne odustajem" i "Crne ruže" predstojeća koncertna turneja predstavit će i presjek karijere pjevačice koju nazivaju najmoćnijim i najupečatljivjim ženskim vokalom regije.

U svojoj dugoj i plodnoj karijeri, sa svojom specifičnom bojom vokala, isključivo moćnom interpretacijom i kao autorica brojnih hitova, Kaliopi je postavila visoke standarde i utisnula svoj trajni pečat u makedonskoj i balkanskoj glazbi. Do sada je objavila 13 studijskih albuma, preko 50 hit singlova, održala brojne koncerte i nastupe, primila je brojne nagrade i priznanja, od velike Estradne nagrade Jugoslavije, do nagrada na brojnim velikim festivalima, a ponajviše glazbenih nagrada primila je u kategorijama za najbolji ženski vokal, za album godine, hit godine, koncert godine il pak za muzički i estradni doprinos.

Ne smijemo zaboraviti ni njezina velika humanitarna i društvena priznanja, kao što je počasna nagrada "Majka Tereza" koju je Kaliopi primila, a imenovana je i Ambasadorom makedonske ekonomije u svijetu te Počasnim ambasadorom UNHCR-a za Makedoniju.

Posljednjih godina, Kaliopi je ponovno udružila kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih stvarala svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u "glazbenoj radionici” Grilla i Kaliopi, pri čemu Grill najčešće potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, a Kaliopi piše tekstove pjesama.

Ulaznice po cijeni od 20 KM možete kupiti u Marketing službi BKC Tuzla i u CD shopu Sejo & Vili. BKC Tuzla / Početak koncerta: 20.00 sati / Informacije i rezervacije : 035 / 311 070.