Talas koji će vas inspirisati da zaronite dublje sutra u NUB "Derviš Sušić"

Promocija časopisa “Talas” održat će se u utorak, 7. februara 2017. godine sa početkom u 18 sati, i to u Američkom kutku u Tuzli.

“Talas” je nezavisni časopis koji će izlaziti tromjesečno, posvećen je stvaranju i stvaraocima, namijenjen je stvaraocima, onima koji će to tek da postanu kao i svim poštovaocima svih oblika stvaralaštva. Prvijenac je objavljen na 120 strana u koloru, bogatih zanimljivim sadržajima, a namjera je redakcije da svi naredni brojevi budu još bolje opremljeni.

Gost večeri na samom promociji biće kantautor Davor Matošević.

U maju mjesecu na našem tržištu pojavio se novi časopis simboličnog imena „Talas“, čiji drugi broj će se naći u prodaji tokom prve sedmice oktobra u knjižarama „Kultura“ i na kioscima „Lafka“ i „Minutica“.

Pokrenut od strane Borisa Maksimovića i Srđana Ivankovića, a inspirisan mnogobrojnim pričama iz okoline, već je oko sebe okupio i čitaoce i autore koji su prepoznali kvalitet.

Prema riječima tvoraca, želja je bila da se napravi časopis čije čitanje će samo po sebi biti odmor, nešto što u sebi sadrži dovoljno inspirativnih priča od kojih će čitaoci prodisati.

Časopis odlikuju obimni autorski tekstovi, fenomenalne fotografije, zanimljiva moderna koncepcija, kvalitetna izrada, kao i manjak reklama, političkog sadržaja, ideologija, propagandi i svega drugoga šta nam se često nameće sa brojnih strana. Za više informacija posjetite njihovu Facebook stranicu Časopis Talas.

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Pretraži po datumu

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prijava

Korisnik