BHtelecom Premijer liga BiH 16 kolo: Na Tušnju derbi Sloboda - Zrinjski u 13. oo sati

Sloboda sutra na Tušnju od 13 sati dočekuje lidera prvenstva Zrinjskog. Pripreme u Stanišić selu su obavljene onako kako je to zamislio Vlado Jagodić, koji je sa dosta optimizma najavio sutrašnju utakmicu. Vjeruje da će biti i taktičkog nadmudrivanja izmedju njega i Marinovića, pa uz podršku sa tribina očekuje maksimalan angažman svakog igrača. Jedino Merzić neće biti u komibinaciji za sastav, ali je dobro da su mu nalazi u redu, pa će biti tu za naredne utakmice. Sa dosta respekta je govorio o Zrinjskom:

Vlado Jagodić: „Zrinjski je već nekoliko godina po svim segmentima u vrhu BiH fudbala. U organizacionom,trenerskom,igračkom i svakom drugom smislu prednjači u odnosu na neke druge ekipe. Najavljuju otvorenu igru na Tušnju i to je sasvim razumljivo, jer imaju igrački kadar koji može odgovoriti tom zadatku. I mi imamo svoje adute tako da očekujem dobru utakmicu,koja je za nas vrlo važna“.

Igrač sredine terena Nemanja Stjepanović takodje najavljuje dobru utakmicu:

Nemanja Stjepanović:“ Mini pripreme smo dobro obavili i uz pomoć naših navijača,koji su nas i do sada podržavali,vjerujem da možemo savladati odličnu ekipu Zrinjskog. Nakon odredjenih turbulencija u klubu stvari su se posložile i sa novom energijom idemo dalje „

Najavljuje se i dolazak navijača Zrinjskog, a pune tribine sutra bi dale dodatni vjetar u ledja domaćim igračima kako bi došli do vrijedne pobjede nad najkvalitetenojom ekipom BH Telecom Premijer lige.

U ostalim utakmicama igraju :

subota:

Sloboda - Zrinjski   13.00 sati

Vitez - Željezničar

Radnik - Metalleghe

nedjelja :

Olimpic - Krupa

Sarajevo - Mladost DK

Široki brijeg - Čelik

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Pretraži po datumu

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prijava

Korisnik