FK Sloboda : Skupština u petak/16.12/

U Slobodi su zadovoljni učinjenim od formiranja odbora za hitnost i dolaska Vlade Jagodića na klupu Slobode. Prethodna tri dana su obavljena testiranja i Jagodić će podijeliti programe rada za svakog igrača ponaosob. Odmor je do 24 ovog mjeseca, a onda imaju obavezu da samostalno rade do okupljanja 10 januara, kad će biti novo testiranje i provjera. Jagodić ne računa na Hasanovića i Govedaricu, a Kenan Pirić je podnio zahtjev za raskid ugovora. Golman Bobić bi iz porodičnih razloga takodje raskinuo ugovor. Jagodić želi na raspolaganju za proljeće imati 20 igrača, plus tri golmana, a biće prvom timu priključeno i 5 juniora. Pripreme će u prvoj fazi biti realizovane u Tuzli, a onda negdje u toplijim krajevima Istra ili Antalija. Trener je rekao da su ambicije ponovo igranje na evropskoj sceni i s tim ciljem će se ući u nastavak prvenstva.

Klupska Skupština će bii u petak 16 decembra ,kada će biti imenovan novi predsjednik Uprave, a jedini kandidat je Senad Mujkanović dosadašnji član odbora za hitnost.Potvrdio je da su danas svim igračima isplaćene plaće pred odlazak na odmor bez dugovanja, a da ni jedan igrač neće moći napustiti klub bez saglanosti Upravnog odbora.

Uz čestitke Sakibu Malkočeviću koji je sinoć proglašen za najboljeg trenera u izboru Olimpijskog komiteta BiH, vd direktor Denis Karić je najavio i više pažnje koja će biti posvećena omladinskom pogonu koji mora biti osnova za buduće prvotimce. Poslije krize u koju je klub došao, u jednom trenutku stanje se stabilizovalo, i na radost ljubitelja fudbala i navijača kluba nastavak prvenstva će se čekati u vedrijem raspoloženju.

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Pretraži po datumu

« July 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Prijava

Korisnik