Sutra kontrolni trening ženske juniorske reprezentacije BiH

Do Evropskog prvenstva za juniorke, koje će se ove godine održati u mađarskom Šopronu, ostalo je još dosta vremena, ali u KS BiH ništa ne prepuštaju slučaju.
Kako bi bili sigurni da će naša ženska U18 reprezentacija nastupiti u najboljem sastavu, te da će našu zemlju na Eurobasketu predstavljati najspremnije igračice, Stručni štab na čelu sa selektorom Goranom Lojom, odlučio se da već krene sa kontrolnim treninzima.
Prvi od njih biće održan sutra u sarajevskoj dvorani Skenderije, a sve u cilju što boljeg selektiranja i praćenja forme aktuelnih i potencijalnih reprezentativki.
Selektor Goran Lojo na sutrašnji kontrolni trening pozvao je sljedeće igračice:
Neira Alispahić (Željezničar), Ivona Krakić (Sloboda), Gorana Marjanović (Sloboda), Tea Bošnjak (Rama), Ana Koštro (Posušje), Kristina Ćorić (Posušje), Sandra Azinović (Play off), Iris Starčević (Play off), Andrea Krišto (Livno), Gabrijela Visković (Livno), Sara Jurkić (Livno), Marija Pavić (Livno), Melisa Brčaninović (Jedinstvo), Naida Glotić (Jedinstvo), Eni Nizamić (Čelik), Sara Heljić (Čelik), Amina Ćehajić (Čelik), Amna Kahrić (Čelik), Ajla Mihmić (Brčanka), Ajla Lević (Brčanka).
Podsjetimo da će juniorke Bosne i Hercegovine ove godine nastupiti na Evropskom prvenstvu A divizije, koje će se od 5-13. avgusta održati u Šopronu. Zmajice se nalaze u izuzetno teškoj D grupi zajedno sa Italijom, Francuskom i Belgijom.

KSBiH/RTVTK

RTVTK na Facebooku

RTVTK na Google Plus

350x500-1

SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

tvayin herarcakum 2                                                  

Opširnije:SEDMIČNA ŠEMA TV TK TUZLA

Pretraži po datumu

« October 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Prijava

Korisnik